00 Ft
Szállítási módok
Szállító990 Ft
Személyes átvétel Malacky (SK)Ingyenes
Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

Világítási trendek 2024-re

A jelenlegi forró világítási trendek, amelyekben mindenki számára van valami.

Kávé trend

Amikor otthonod belső terét tervezed, nincs is jobb, mint a természetes színek és anyagok útját járni. A krém és a barna e finom árnyalatai sokféleképpen kombinálhatók, hogy kellemes melegséget kölcsönözzenek a szobának, miközben a nyugalom és a kényelem érzetét keltik.

 

 

Természet és dizájn

Ha a belsőépítészetről és a berendezésről van szó, a természetes anyagokra való bólogatás a helyes út. Ez a trend kéz a kézben jár a fenntarthatósággal, a tudatossággal és a környezetünkkel való törődéssel kapcsolatos növekvő tudatossággal. A fő és leggyakrabban használt elem a fa. Különösen a világos fa és a fehér tónusok kombinációja kellemes, józan és nagyon hangulatos.

 

Textil és fém

 

A matt fekete fémkereteket világos szerkezetük és józanságuk jellemzi. Természetes színű textilárnyalatokkal kombinálva melegséget és otthonosságot sugároznak. A világítás kiválasztásának ezt a módját ideálisan ajánljuk azoknak, akik az egyszerűséget keresik, egy csipetnyi romantikával fűszerezve.

 

Funkcionális kialakítás

 

Miközben az asztali világításnak a megfelelő hangulatot kell idéznie, a megfelelő módon alkalmazkodnia is kell a helyzethez. A Helios függőlámpát például kivételes formatervezés és kiváló világítási tulajdonságok jellemzik. Egy gombnyomással nemcsak a kívánt fényerősséget biztosítja, így a fényerő lágyításával kellemesebbé teheti az estéket, hanem lehetőséget nyújt a vízszintes beállításra és a hossz változtatására is, így minden helyzetre tökéletesen felkészült.

 

Időtlen elegancia

Az időtlen minimalizmus napjaink egyik legforróbb témája és trendje a lakhatásban. A letisztultságon és funkcionalitáson alapuló belsőépítészet lehet, hogy pont az, amit Ön keres. Az egyszerű formák, kiegészítve a visszafogott színekkel, garantálják az igénytelen hangulatot és eleganciát.

 

Egy klasszikus új köntösben

 

Időtlen, egyenes, egyszerű és elegáns. Így jellemezhető ez a trend. A pisztáciazöld és az élénksárga kombinációjában megjelenő lágy és friss árnyalatok napsütéses hangulatot idéznek, és megfelelnek az otthonosság és a pihenés iránti vágynak. Ezenkívül a talapzat kiegészítő világítása fokozhatja a nagyszerű hangulatot, és hozzáadja az élet igazi élményét.

 

Intelligens világítás

Az intelligens otthoni és otthoni világítás egyre népszerűbb és népszerűbb sok vásárló körében. Az intelligens világítás nem csak maximális kényelmet és rugalmasságot biztosíthat, hanem a kreatív világítástervezési lehetőségek teljesen új világát nyitja meg otthona számára. Az életminőség, a lakókomfort és a biztonság egészen új szintre emelhető.

Jól ismert márkák közvetlen importőrei vagyunk

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Minden márka