00 Ft
Szállítási módok
Szállító990 Ft
Személyes átvétel Malacky (SK)Ingyenes
Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

Kollekciók és stílusok

Tippek ajándékokhoz akár 500 Kč-ig Tippek ajándékokhoz akár 500 Kč-ig
Művészet néhány száz forintért érdekes ajándékot kitalálni. Megkönnyítettük az Ön dolgát, és összeállítottunk egy listát az 500 CZK alatti nagyszerű és eredeti ajándékokról a kínálatunkból. Inspirálódjon!
Tippek ajándékokhoz akár 1000 Kč-ig Tippek ajándékokhoz akár 1000 Kč-ig
A megfelelő ajándék kiválasztása néha sok munkát igényel. Széles választékunkból összeállítottunk egy szűkített listát a nagyszerű lámpákról, amelyek ajándékként hasznosak lesznek. Tekintse meg választékunkat.
Tippek ajándékhoz akár 2000 Kč-ig Tippek ajándékhoz akár 2000 Kč-ig
Szép ajándékot keres, hogy örömet szerezzen szeretteinek? 2000 Kč-ig terjedő választékunkban nagyszerű tippeket talál egy olyan ajándékhoz, amely az egész családnak tetszeni fog. Hagyja magát inspirálódni.
Rattan lámpák Rattan lámpák
Ez a semleges tónusú természetes kollekció természetes szépséggé alakítja a teret. Fedezze fel az egzotikumot, és dobja fel otthonát rattanból és más természetes anyagokból készült lámpákkal. Merítsen ihletet a választékunkból!
Falámpák Falámpák
Vessen egy pillantást a falámpa kollekcióra. Ezeket egyszerű és kellemes kialakítás jellemzi. Könnyen illeszkednek a többi bútorhoz, és egy kis természetességgel töltik meg a teret.
Lávalámpák Lávalámpák
Varázslatos és játékos! Ez vonatkozik a lávalámpákra, amelyek nagyszerű díszítést jelentenek. Merítsen ihletet széles kínálatunkból, és válassza ki az otthonának megfelelőt.
Japandi Japandi
Merüljön el a skandináv dizájnnal kombinált japán esztétikában. Kiválogattuk Önnek a legszebb Japandi stílusba illő lámpákat. Inspirálódjon!
Boho stílus Boho stílus
Merjen inspirálódni a boho stílusból, amikor a belterét díszíti. Egyedülálló légkört teremt az otthonában egy kis természetességgel.
Hordozható lámpák Hordozható lámpák
Olyan lámpát keres, amit bárhová magával vihet? Akkor jó helyen jár! Fedezze fel a hordozható LED lámpákat, amely még éjszaka is világít, bárhol is van.
Dizájn asztali lámpák Dizájn asztali lámpák
Minőségi lámpát keres, ami egyben szép dekoráció is lesz? Tekintse meg az asztali lámpáink választékát, amelyek csodálatos dekorációt jelentenek, akár az éjjeliszekrényen, akár az íróasztalon.
Lámpák Provence stílusban Lámpák Provence stílusban
A Provence-i stílusú lámpák és világítótestek varázslatos légkört teremtenek az Ön számára. Vessen egy pillantást a kínálatunkra, és megtudhatja hogyan teremtheti meg Dél-Franciaország igazi romantikus hangulatát.
Minimalista stílus Minimalista stílus
Minimalizmus, minimalizmus és megint minimalizmus. Milyen lámpa legyen választva a beltérhez a mai népszerű stílusban? A kollekciónkban megtalálja a megfelelő inspirációt.
Marokkói stílus Marokkói stílus
Szeretne eredeti stílust találni otthonához? Válassza a marokkói stílust, és hagyja, hogy az erre a stílusra jellemző lámpák világítsanak otthonában. Találja meg velünk a megfelelőt.
Funkcionalista stílus Funkcionalista stílus
A funkcionalista világítási stílus a funkcionalitást hangsúlyozza, de nem ez az egyetlen nagyszerű dolog ebben a világítási stílusban. Fedezze fel velünk a funkcionalizmus szépségét.
Ipari stílus Ipari stílus
Ipari stílusban szeretne belteret berendezni, és a megfelelő lámpát keresi? Ipari stílusú lámpakollekciót készítettünk Önnek, hogy inspirálódjon.
Beton lámpák Beton lámpák
A nem feltűnő, de annál eredetibb betonlámpák jelenleg a felkapott trendek közé tartoznak. Vessen egy pillantást velünk a beton világításra, és inspirálódjon.
Skandináv stílus Skandináv stílus
Északon tudják, hogyan kell berendezni a házat. A skandináv stílusnak szentelt kollekció olyan lámpákat mutat be, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen skandináv otthonból sem. Merítsen ihletet.
Philips EyeComfort Philips EyeComfort
Váltson olyan világításra, amely kíméli a szemét. A Philips márka számos EyeComfort lámpákkal büszkélkedhet, amelyek célja a látás védelme... Fedezze fel az EyeComfort lámpa kínálatát.
Intelligens világítás - Philips Hue Intelligens világítás - Philips Hue
Képzelje el, hogy a fény intenzitását, hőmérsékletét és színét pontosan az Ön igényei szerint állíthatja be. Az intelligens lámpák a jövő világításai közé tartoznak. Merítsen ihletet velünk.
Vintage dizájn izzók Vintage dizájn izzók
A klasszikus, retró, időtlen és modern. A dizájn izzók egyszerűen illeszkednek bármilyen beltérbe. Válasszon gyönyörű izzóink széles kínálatából, amelyeket mindenkinek meg akar majd mutatni.
Ventilátorok Ventilátorok
A ventilátor olyan megoldás, amely hasznos lesz a forró nyári napokon és zárt szobában való tartózkodáskor. Inspirálódjon a választékunkból, a dizájntól kezdve a klasszikuson át a funkcionálisig valóban sok ventilátorunk van.
Üveglámpák Üveglámpák
Élvezze a jó légkört a kollekciónk üveglámpáinak társaságában, és ne féljen kombinálni a különböző méreteket és színeket, hogy fokozza egy nagyszerű este hangulatát. Inspirálódjon!
Trio SwitchDimmer Trio SwitchDimmer
Szeretné, ha a fény Önhöz alkalmazkodna? A Trio márka SwitchDimmer funkcióval ellátott lámpákat kínál, amelyeknél egy klasszikus kapcsolóval módosíthatja a fény intenzitását. Inspirálódjon a legjobbakból összeállított válogatásunkból.
Trio európai üveg Trio európai üveg
Tekintse meg velünk a Trio márka válogatott üveglámpáit, melyek Európában készülnek. Egyediségük az exkluzív anyagban és az eredeti kialakításban rejlik. Inspirálódjon!
Prémium külső világítás Prémium külső világítás
Milyen világítást válasszon kertjéhez, teraszához vagy pavilonjához? Ez a kérdés! Az Ideal Lux és Trio márkák széles választékából könnyen választhat.
Napelemes lámpák Napelemes lámpák
A napelemes lámpák nagyszerű megoldást jelentenek az energiatakarékosságra. Az ilyen lámpák választéka hihetetlenül széles. Találja meg a megfelelőt, és merítsen ihletet a választékunkból.
Lámpák retró beltérbe Lámpák retró beltérbe
Hagyja magát elragadtatni a retró stílus hullámától. Olyan csillárokat, lámpákat és lámpákat választottunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a retró beltérbe. Tegye különlegessé otthonát, és merítsen ihletet a választékunkból.
Kristálylámpák Kristálylámpák
Kényeztesse magát luxus és stílusos világítással kristálylámpák formájában, amelyek egyediségükkel és gyönyörű ragyogásukkal elbűvölik. Vessen egy pillantást kínálatunk legszebb darabjaira.
Kreatív lámpák Kreatív lámpák
A világításnak nem kell unalmasnak lennie. A játékos formák, az élénk színek és a fantáziadús világítás a kreatív világítást a beltér érdekes darabjává teszi. Merítsen ihletet a választékunkból.
Kerti oszloplámpa Kerti oszloplámpa
A kerti oszloplámpa a kert alapvető lámpái közé tartoznak. Bárhol elhelyezheti őket, és a dizájnok és stílusok választéka nagyon széles. Merítsen ihletet a Dekolampból.
Állólámpa, mint a beltér dizájn kiegészítője Állólámpa, mint a beltér dizájn kiegészítője
Akár kanapé vagy egy fotel mellé kerül, egy gyönyörű állólámpa nemcsak minőségi fényt ad, hanem divatos kiegészítő is lesz. Merítsen ihletet állólámpa választékunkból, amelyeket olyan érdekes formák és anyagok jellemeznek, amelyekre csak gondolni tud

Jól ismert márkák közvetlen importőrei vagyunk

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Minden márka