00 Ft
Szállítási módok
Szállító990 Ft
Személyes átvétel Malacky (SK)Ingyenes
Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

Az áru visszaküldése (az adásvételi szerződéstől való elállás)

Ön jogosult a szerződést ötven napon belül indoklás nélkül felmondani. Az elállási határidő attól a naptól számított 50 nap, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem a fuvarozó, az árut birtokba vette.

Az elállási jog gyakorlása érdekében egyértelmű nyilatkozatban (pl. postai úton, faxon vagy e-mailben küldött levélben) tájékoztatnia kell minket (Dekolamp s.r.o., Křenová 409/52, CZ - 602 00 Brno, Cseh Köztársaság, info@dekolamp.hu, Telefon: +420 533 533 193) arról, hogy el kívánja mondani a szerződést. Használhatja a mellékelt felmondási formanyomtatvány mintáját, amely tartalmazza a számlázási címünket is.

A felmondási határidő betartásához elegendő, ha a felmondási jog gyakorlásáról szóló értesítését a felmondási határidő lejárta előtt elküldi.

A lemondás következményei

Ha Ön felmondja ezt a szerződést, akkor haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számított tizennégy napon belül, amikor a szerződés felmondásáról szóló értesítést megkaptuk, vissza kell térítenünk az Öntől kapott összes befizetést. A visszafizetéshez ugyanazt a fizetési eszközt használjuk, amelyet Ön az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha kifejezetten másként állapodtunk meg Önnel; a visszafizetésért semmilyen esetben sem számítunk fel Önnek semmilyen díjat. Visszatarthatjuk a visszatérítést mindaddig, amíg vissza nem kapjuk az árut, vagy amíg Ön nem szolgáltat bizonyítékot az áru visszaküldéséről, attól függően, hogy melyik a korábbi időpont.

Az árut haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számított tizennégy napon belül, amikor Ön értesít minket a szerződés felmondásáról, vissza kell küldenie vagy át kell adnia nekünk.

Nem kell mást tennie, mint a csomagolt árut bármelyik Packeta átvételi pontra bevinni, és a 97156482 kódot jelentenie kell az üzemeltetőnek.

Fontos: A 97156482 kód a sikeres lemondás előfeltétele, ezért csatolni kell.

Az elállási határidő akkor teljesül, ha a tizennégy napos határidő lejárta előtt elküldi az árut. Az áru visszaküldésének közvetlen költségei Önt terhelik. Ön csak az áru értékcsökkenéséért felel, amely az áru természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezelésen kívüli kezelésből ered.

Elállási nyilatkozat-minta

(Ha el kívánja mondani a szerződést, kérjük, töltse ki ezt a nyomtatványt, és küldje vissza a packeta.hu címre (lásd fent)).

Dekolamp s.r.o.

Křenová 409/52

CZ - 602 00 Brno

Csehország

info@dekolamp.hu

- Én/mi (*) ezennel felmondom/lemondjuk (*) az általam/mi (*) az alábbiak megvásárlására kötött szerződést.
áruk (*)/az alábbi szolgáltatás (*) nyújtása tárgyában kötöttünk

- Megrendeltem (*)/megkaptam (*)/átvettem (*)

- A fogyasztó(k) neve

- A fogyasztó(k) címe

- A visszaküldött termékek termékkódjai

- A visszaküldött termékek száma

- A visszaküldés oka

- Az Ön banki adatai a visszatérítés megszervezéséhez (beleértve az IBAN-t, BIC-et)

- A fogyasztó(k) aláírása (csak papíralapú értesítés esetén)

- Dátum

(*) Szükség szerint törölni.

Küldje el az árut bármelyik Packet-üzletbe, és jelentse a 97156482 kódot az üzemeltetőnek.

Kérjük, hogy a lámpákat gondosan csomagolja be, hogy a szállítás során ne sérüljenek meg.
 
A szállítási díjat is visszatérítjük, ha a rendelés leadásakor a szállítási díjat kifizette. Ezt az összeget azonban csak akkor térítjük vissza, ha a teljes rendelést visszaküldi. Kérjük, vegye figyelembe, hogy részleges visszaküldés esetén nem jogosult a szállítási költség visszatérítésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendeléshez tartozó ajándékokat is vissza kell küldeni, ha Ön eláll az adásvételi szerződéstől. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a rendelés egy részének visszaküldésével elveszítené az ingyenes ajándékra való jogosultságát.

Ha Ön egy vállalat nevében vásárolt, és a megrendelésben feltüntetésre került az ÁFA-szám, akkor Ön a fogyasztóvédelmi törvény értelmében nem minősül fogyasztónak. Ebben az esetben Önnek nincs joga elállni az adásvételi szerződéstől, de 14 napon belül kicserélheti az árut.

Jól ismert márkák közvetlen importőrei vagyunk

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Minden márka