00 Ft
Szállítási módok
Szállító990 Ft
Személyes átvétel Malacky (SK)Ingyenes
Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

Világítástervezés és számítás

Nem csak kereskedők vagyunk, de nagyon fontos számunkra, hogy vásárlóink ​​olyan lámpát vásároljanak, amellyel minden szempontból elégedettek lesznek. Éppen ezért a Dekolampnál színvonalon felüli, mégis ingyenes szolgáltatást kínálunk professzionális egyéni konzultációval és mennyiségi kedvezmények lehetőségével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a lámpa összeszerelését és beépítését is felkínáljuk mint lehetőség, a szerződött szolgáltató Jan Pustějovský által ( +420 777 847 752 , janpustejovsky@seznam.cz , ára 500 CZK / óra + postaköltség). A szolgáltatás elsősorban Észak-Morvaországban érhető el. Nagyobb számú lámpa beszerelése megegyezés szerint az egész Cseh Köztársaságban lehetséges. 

Miben segíthetünk?

Tanácsot adunk, hogyan válassza ki a lámpa helyes elhelyezését, milyen színűek és intenzitásúak legyenek a lámpák, és hogyan hangolja össze a beltér általános kialakításával. Javaslatot készítünk, és nagyobb vásárlásokhoz mennyiségi kedvezményt kínálunk.

Mit kap?

Az egy-két órás konzultáció során sok fontos és ösztönző információt megtudhat, majd szakembereink egy ajánlatot küldenek az egyes terekre bizonyos variációs lehetőséggel.

Hogyan kaphat időpontot?

Egyedi javaslathoz és számításhoz személyes megbeszélést foglalhat az alábbi űrlapon:

Ki fog Önnel foglalkozni?

Szakértőkből álló csapatunk, akiknek a kisujjában van az egész, könnyedén meg tudja oldani az Ön projektjét.

 

Ügyfél referenciák

Costumer Icon

Sonya

A legjobb tapasztalatom a Dekolamp e-shopban van. Amikor nemrég lámpát választottam az új házunkba, egy kicsit tanácstalan voltam. De aztán találkoztam Jankával, és együtt összehangoltunk mindent. Gyönyörű lámpaválaszték és tapasztalt személyzet áll rendelkezésére, akik készek segíteni.

Costumer Icon

Márk

Nagyon elégedettek voltunk a Dekolamp szolgáltatásaival. Janka asszony tökéletesen gondoskodott rólunk a találkozón, és különösen ott adott tanácsokat, ahol nem tudtuk, hogy mit tegyünk. Az egész házunkat kivilágítottuk😊. Köszönjük szépen és csak ajánlani tudjuk.

Costumer Icon

Janka

Nagyon köszönöm a nagyon gyors és segítőkész együttműködést. Janka asszony nagyon kedves és segítőkész, segített a lámpa kiválasztásában és egyben a kiszállítás is tökéletes volt. Nagyon elégedettek vagyunk. Sok olyan elégedett ügyfelet kívánunk, mint mi.

 „Nem minden szép lámpa illik mindenhova“

Mivel küzdenek a legtöbbet az emberek?

Leggyakrabban nem tudják, melyik helyiségbe milyen színű lámpát használjanak, és az is gondot okoz, hogy meghatározzák, mennyi fényre lesz szükség, azaz milyen világítási intenzitást válasszanak.

És milyen hibákat követnek el leggyakrabban?

A legnagyobb hiba a fények kellemessége, szemben a tér megvilágításának képességével. Nem minden szép lámpa illik mindenhova De a szakember már tudja és tud tanácsot adni, hogyan támogassa vagy egészítse ki a világítást LED szalagból származó indirekt világítással vagy más forrásból származó tükröződéssel.

Felszerelhető intelligens lámpa
Függőcsillár az étkezőasztal felett

Mikor érdemes a világítással foglalkozni?

Új épületek vagy nagyobb rekonstrukciók esetén a legjobb, ha a megvalósítási projekt dokumentációjának benyújtása előtt szakértőhöz fordul. Az emberek általában a dokumentációból vonnak le következtetéseket, és ez általában csak a lámpák "felszerelésére" vonatkozik, nem pedig a szóban forgó személyre való tervezésre.

És mi a trend most? Intelligens lámpák?

Ma már az emberek igényük szerint akarják szabályozni a lámpákat, meg akarják választani a fény színét, erősségét, lekapcsolási módját. A régi vezetékek azonban nem teszik lehetővé összetettebb rendszerek bevonását. Abban a pillanatban az „okos világítás“ lép működésbe, amely minden kényelmet lehetővé tesz, és nem igényel jelentős szerkezeti átalakítást. Nagyon sok távirányítós lámpa van a piacon, de csak néhány tud igazán „okosan“ működni. Az, hogy öt különböző vezérlő van az asztalon, kényelmetlen és nem praktikus. A központi vezérlésű rendszer kiválasztásával ez a probléma megszűnik. A világítási rendszer egyszerűen programozható egy mobiltelefonon vagy tableten lévő alkalmazás segítségével, és pontosan kiválaszthatja, hogy az egyes lámpák, irányítók vagy mozgásérzékelők, érintkezők mit és mikor csináljanak. Így ébredhet a felkelő napra, csökkentheti a világítás intenzitását az éjszakai módhoz vagy bekapcsolhatja, amikor mozgás van a kertben, mindezt egyetlen lámpával és annak tartozékaival. A mai rendszerek „okosan“ nem csak világítani tudnak, hanem különféle egyéb eszközöket is vezérelhetnek kapcsolt aljzatok segítségével. A lehetőségeknek csak a saját képzelete szab határt, szinte bármit beállíthat.

Függőlámpa a nappaliban
Trio álló- és asztali lámpa

Miért jó szakemberhez fordulni a világítással kapcsolatban, és mi az előnye az előzetes javaslatnak?

A szakembernek van rálátása, és az adott megrendelőnek és a helyiség körülményeinek megfelelő lámpát tud ajánlani. Ismeri a paramétereket, rengeteg időt takarít meg a keresgéléstől, és végül elkerüli a kellemetlen csalódást. A javaslat feldolgozásnak köszönhetően az ember teljes képet kap az egész térről. A világítás kiegyensúlyozott, kellemes és gazdaságilag jövedelmező lesz.

Online is készítenek javaslatokat, azaz személyes találkozás nélkül?

A jelenkor valahogy erre kényszerítettek bennünket. Az online kommunikáción keresztül történő tervezés egy kicsit nagyobb kihívás, de mi, a Dekolampnál megtudunk megbirkózni ezzel.

Jól ismert márkák közvetlen importőrei vagyunk

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Minden márka